Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές | ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 (Cosmote TV) Σειρά Έτερος Εγώ – Επεισόδιο 8

Σειρά Έτερος Εγώ – Επεισόδιο 8

https://www.datemule.com/watch/89T-25e6a69c4a2c2e

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ – ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ – Season 1 Episode 8 – Η Λογική του Άλογου

«Η Λογική του Άλογου»

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι αστυνομικές αρχές δίνουν μάχη ενάντια στον χρόνο προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη και να βάλουν οριστικό τέλος στη θανάσιμη δράση του. Θα καταφέρουν να λύσουν το μυστήριο;

https://www.star.gr/tv/seires/eteros-ego-hamenes-psuhes/eteros-ego-hamenes-psuhes-season-1-episode-8-i-logiki-tou-alogou

Αναδημοσίευση

Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές: Τι θα δείτε στα οκτώ επεισόδια – Βίντεο

Στιγμιότυπο από τη σειρά «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές»

https://sputniknews.gr/tileorasi/202002256468617-eteros-ego-epeisodia

Ένας κατά συρροήν δολοφόνος που ακολουθεί τους άθλους του Θησέα βάζει δύσκολα στις αρχές, οι οποίες δίνουν μάχη με τον χρόνο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, στα οκτώ επεισόδια της σειράς «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» που προβάλλει το Star από τις 24 έως και τις 27 Φεβρουαρίου.

Η σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» προβάλλεται, από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου, στο Star και τα τέσσερα δίωρα επεισόδια μάς βάζουν στον κόσμο ενός κατά συρροήν δολοφόνου, που ακολουθεί τους άθλους του Θησέα.

Το καστ της σειράς αποτελούν οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης, Άκης Σακελλαρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου, Σπύρος Παπαδόπουλος.

Επεισόδια 1 και 2 – Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε χθες, που έχει τίτλο «Ραγισμένος νους», γίνεται μια δολοφονία σε ψυχιατρικό ίδρυμα, η οποία θορυβεί την Αστυνομία και έτσι ο καθηγητής Εγκληματολογίας «Δημήτρης Λαΐνης» (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) προσπαθεί να την εξιχνιάσει.

Στο δεύτερο επεισόδιο, με τίτλο «Όταν κάτι φεύγει, κάτι έρχεται», βρίσκεται νεκρή μια γυναίκα και οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τις συνθήκες του θανάτου της και το κίνητρο του δράστη, αλλά μια μάρτυρας ανατρέπει τα δεδομένα.

Επεισόδια 3 και 4 – Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου

Στο επεισόδιο με τίτλο «Στα μονοπάτια των μύθων» φαίνεται να περιπλέκεται η κατάσταση, καθώς ο αριθμός των θυμάτων από τον κατά συρροήν δολοφόνο αυξάνεται, αλλά ο «Δημήτρης Λαΐνης» εστιάζει στους άθλους του Θησέα.

Ο καθηγητής Εγκληματολογίας, στο τέταρτο επεισόδιο με τίτλο «Τα ισχυρά κάστρα πέφτουν από μέσα», κάνει ό,τι μπορεί για να διαλευκάνει το μυστήριο αλλά, δυστυχώς, βρίσκεται πίσω από τις εξελίξεις μιας και ακόμα ένας «άθλος» δείχνει να πραγματοποιείται.

Επεισόδια 5 και 6 – Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου

Με τίτλο «Περιμένοντας τους νεκρούς να μιλήσουν», το πέμπτο επεισόδιο βρίσκει την Αστυνομία σε αδιέξοδο. Έτσι, ο «Απόστολος Μπαρασόπουλος» (Μάνος Βακούσης), που είναι ο προϊστάμενος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στρέφεται στη δημοσιογράφο «Χριστίνα Στεργίου» (Βίκυ Παπαδοπούλου) και επισκέπτεται εκ νέου τον τόπο της πρώτης δολοφονίας.

Στο έκτο επεισόδιο, με τίτλο «Η ισχύς εν τη ενώσει», ο «Απόστολος Μπαρασόπουλος» συμφωνεί με τη «Χριστίνα Στεργίου» για ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων προκειμένου να αναστατώσουν τον κατά συρροήν δολοφόνο και να τον οδηγήσουν στο μοιραίο λάθος.

Επεισόδια 7 και 8 – Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου

«Ο μίτος της Αριάδης», όπως είναι και ο τίτλος του προτελευταίου επεισοδίου, αρχίζει σιγά-σιγά να ξετυλίγεται με τον «Δημήτρη Λαΐνη« και τον «Απόστολο Μπαρασόπουλο» να φτάνουν κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη, πριν εκείνος διαπράξει ακόμα έναν «άθλο».

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, με τίτλο «Η λογική του άλογου», η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη και να τον συλλάβει, έχοντας ως αντίπαλο τον χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» είναι σε ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη, με τον πρώτο να υπογράφει τόσο τη σκηνοθεσία, αλλά και το σενάριο, το τελευταίο μαζί με την Κατερίνα Φλιώτου.

 

Fthis Brand Logo

Αναδημοσίευση

Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές: Η υπόθεση της σειράς και η περίληψη του πρώτου αποψινού διπλού επεισοδίου

  
Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές: Η υπόθεση της σειράς και η περίληψη του πρώτου αποψινού διπλού επεισοδίου

 

Πρεμιέρα κάνει απόψε στο Star η σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές».

«Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» – Υπόθεση – Ηθοποιοί

Το «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» παρουσιάζει μία σειρά δολοφονιών, που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer. Από την πλευρά των Αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών, Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).

Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής, ο Άκης Σακελλαρίου ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση.

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο (Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας) κινηματογραφικό, αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, παραγωγής 2016.

Η αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές», ελληνικής παραγωγής 2019,  θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s