Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΚΑΡΔΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ Α.Π.ΚΥ. ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ

🏺 ἑλπολίτες
👨‍🎓 Απόστολος Μαγκαρδάς

100539362_2950103408414801_2034502952730755072_o

Open University of Cyprus – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
25 Μαΐου στις 9:00 μ.μ. ·
#Meet_the_alumni
Ο Απόστολος Μαγκάρδας είναι απόφοιτος και πτυχιακού και μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Open University of Cyprus – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου❗️ Μοιράζεται μαζί μας όλες τις εμπειρίες του και τα οφέλη που αποκόμισε από τις #σπουδές του στο #ΑΠΚΥ:
💬 Είμαι απόφοιτος του ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» (με κατεύθυνση Ιστορία-Αρχαιολογία-Τέχνη) και του Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επικοινωνίας και Νέας Δημοσιογραφίας του ίδιου Πανεπιστημίου, της τάξεως 2016 και 2019 αντίστοιχα.
Η αποφοίτησή μου και το δίπλωμα ειδίκευσης από το #Μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι η πιο σημαντική στιγμή στην μέχρι τώρα ακαδημαϊκή μου πορεία, μέχρι την επόμενη.
Βέβαια, η αρχή που έγινε με το πτυχιακό πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό», ήταν εξίσου σημαντική, σε μια πορεία 10 ετών στα πανεπιστήμια Κύπρου και Ελλάδας.
.
.
Το Πτυχιακό Πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα. Διαθέτει καθηγητές εγνωσμένης αξίας και είναι πλήρως αναγνωρισμένο από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Με την αποφοίτησή σου σού δίνεται η δυνατότητα για συνέχιση των σπουδών σου σε μεταπτυχιακό επίπεδο, όπως συνέβη στην περίπτωσή μου. Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα σε εφοδιάζει με σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες για τη συνέχιση των σπουδών σου, καθώς και για να ανταπεξέλθεις στον εργασιακό στίβο.
Ένιωσα, με το Πρόγραμμα αυτό, ότι η μεγάλη ακαδημαϊκή κοινότητα μας θεωρεί μέλη της, ομότεχνους και ομοτράπεζους. Στο Ανοικτό #Πανεπιστήμιο Κύπρου σου δίνεται η δυνατότητα να σπουδάσεις στον χρόνο σου, στον χώρο σου, από απόσταση, το αντικείμενο που επιθυμείς. Θα σταθώ στο γεγονός ότι το Πρόγραμμα μου πρόσφερε γνώση, καλλιέργεια, κριτική σκέψη, κοινωνικοποίηση, ήρθα σε επαφή με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα μέσω των εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου και του ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ – ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
.
.
Φοίτηση στο Μεταπτυχιακό, σίγουρα μοναδική εμπειρία. Πρόκειται για ό,τι πιο επίπονο έχει υπάρξει στην μέχρι τώρα ακαδημαϊκή μου πορεία. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Ώρες ατελείωτου διαβάσματος και κούρασης που στο τέλος επιβραβεύτηκαν με την αποφοίτησή μου από το Πρόγραμμα. Σίγουρα ήρθα σε επαφή με μέντορες, ανθρώπους που αφήνουν το αποτύπωμά τους στην επιστήμη, όπως άφησαν και στη ζωή μου. Ήθελα να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις για την Επικοινωνία, γεγονός που έχει την αφετηρία του στα εφηβικά μου χρόνια Επωφελήθηκα από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης του Προγράμματος. Απέκτησα δεξιότητες με τη φοίτησή μου στο Πρόγραμμα. Μου δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστώ με εξαίρετους πανεπιστημιακούς. Ήρθα σε πρώτη επαφή με την έρευνα. Το ταξίδι του Μεταπτυχιακού είναι σαν να βαδίζεις στην έρημο, βέβαια πάντα με τη βοήθεια και την καθοδήγησή σπουδαίων καθηγητών και ανθρώπων. Δεν πρόκειται για αγώνα ταχύτητας, αλλά για μαραθώνιο δρόμο. 💬
.
.
Απόστολος Μαγκαρδάς
Δημοτικός Υπάλληλος, 𝟒𝟕 ετών
Απόφοιτος 2016 του Προπτυχιακού Προγράμματος «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό»
Απόφοιτος 2019 του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία»
.
.
Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου, στον δικό σου χώρο και χρόνο❗️
🔔 Ανοικτή περίοδος υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 στο http://www.ouc.ac.cy
#OpenUniversityCyprus #Πολιτισμός #Επικοινωνία #Δημοσιογραφία #Ιστορία #Αρχαιολογία #Τέχνη #openeducation #ΔιαΒίουΜάθηση #LifelongLearning #alumni

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΚΑΡΔΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ Α.Π.ΚΥ. ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s